-

so damn beautiful !


Reser bort

Idag reser jag till Paris i en vecka, så jag hinner tyvärr inte blogga.
Men jag kommer göra det när jah kommer hem såklart.

Tack för alla som läser bloggen, kommer sakna er! ♥
Photo

Ååh, hittade denna underbara bilden på facebook !


Ny design !


Ny design i bloggen !
Tycker att resultatet är jättefint faktiskt.
Den är helt annorlunda än den jag hade innan men jag hoppas ni
också tycker den blev bra?
Lite små fix och trix kvar men annars är den färdig.

Dagens låt

En av mina favoriter från hans Thriller albumet ! ♥
----


Bilder från Michael ettårsdag

Såhär hedrade Michaels familj honom på ettårsdagen i Fredags.
De besökte Michaels mausoleum på Forest Lawn-kyrkogården i Los Angeles.

På bilden ser ni Tito, Jermaine, Janet & Randy.Tito och Jermaine Jackson går förbi fansen.Tito, Jermaine, Janet & Randy.Utanför mausoleumet hade många nära och kära lämnat blommor.

Hundratals sörjande fans hade samlats utanför Forest Lawn Memorial Parks.

Många fans hade lämnat blommor vid Michaels stjärna på Hollywood Walk of Fame i Los Angeles.Memorial Park.Mamma Katherine Jackson presenterade den nya minnesplattan vid familjens gamla hem i Gary, Indiana


Den nya minnesplattan vid familjens gamla hem i Gary, Indiana.Michael mamma, Katherine Jackson.Fans utanför Michaels barndomshem i Gary, Indiana.

Snygg väska va? Den kan man ju inte tacka nej till direkt.Fyfan va söt kille asså !Michael Jackson-imitatörer var på plats för att hedra minnet av superstjärnanKänner ni igen This is it outfiten?


Bildkälla.

Joe Jackson: "Hennes fel att Michael dog"Joe Jackson
, popkungen Michael Jacksons pappa, lägger skulden för Michaels död på hans mamma, Katherine Jackson. Anledningen är att han tror att hon kunde ha förhindrat sonens missbruk av receptbelagda mediciner.

Joe talade ut i en intervju med den brittiska ridningen News of the world häromdagen och berättade om hur han bad Katherine att tala med Michael om hans personliga problem och att hon skulle hjälpa honom att reda ut dem. Men han påstår att hon vägrade att genomföra hans begäran och anser därför att anledningen till att han inte är vid livet idag delvis beror på att hon inte hjälpte Michael.

— Katherine grät konstant efter hans död. Men jag kramade henne inte för jag var arg över att hon grät. Jag sa ”om du hade lyssnat på mig så skulle Michael fortfarande varit vid livet”. Jag tänkte på alla de gångerna som jag bad henne om hjälp för jag visste att det inte var något som stämde. Jag är förbannad på henne. Hon kunde ha gjort skillnad, berättade Joe för News of the world.

Joe Jackson ångrar även att han själv inte hjälpte Michael mer än vad han gjorde

— Jag fällde inte en enda tår. Jag var bara arg över att min son var borta. De sista månaderna som Michael levde sa jag till Katherine flera gånger att jag inte lyckades nå fram till honom och att hon behövde hjälpa sin son. Jag bad henne flera gånger att åka dit och hjälpa honom men hon insisterade på att han behövde tid för sig själv.

— Ett barn lyssnar mer på sin mamma än på sin pappa, och Michael var mammas pojke. Han lyssnade verkligen på henne. Vi har fortfarande inte pratat om det som hände med varandra för hon vill inte höra vad jag har att säga, förklarar Joe.

Källa - Starlounge.


Får veta att Michael gått bort, live !

Hittade en video från en tv sändning där publiken får veta att Michael gått bort. Man ser verkligen hur deras hjärta krossar & hur de börjar gråta. Även de som har programet. Börjar också gråta, :(


Katherines bok går att köpa nu!


Michales mamma har skrivit en bok som heter "Never can say goodbye".
Det är bilder från familjens liv som vi kanske aldrig har sett förrut.
Och en historia om Michael som är skriven av hans egna mamma,
som kände honom bäst.

Den finns att köpa här.


Vill du kolla in min nya design till bloggen?

Håller som sagt på med en ny design till minnesbloggen !
& jag håller på att göra den iordning lite nu och ska snart sätta in den men om du vill tjuvkika så kan du bara klicka här så kommer du till min testblogg.


RSS 2.0