Joe Jackson: "Hennes fel att Michael dog"Joe Jackson
, popkungen Michael Jacksons pappa, lägger skulden för Michaels död på hans mamma, Katherine Jackson. Anledningen är att han tror att hon kunde ha förhindrat sonens missbruk av receptbelagda mediciner.

Joe talade ut i en intervju med den brittiska ridningen News of the world häromdagen och berättade om hur han bad Katherine att tala med Michael om hans personliga problem och att hon skulle hjälpa honom att reda ut dem. Men han påstår att hon vägrade att genomföra hans begäran och anser därför att anledningen till att han inte är vid livet idag delvis beror på att hon inte hjälpte Michael.

— Katherine grät konstant efter hans död. Men jag kramade henne inte för jag var arg över att hon grät. Jag sa ”om du hade lyssnat på mig så skulle Michael fortfarande varit vid livet”. Jag tänkte på alla de gångerna som jag bad henne om hjälp för jag visste att det inte var något som stämde. Jag är förbannad på henne. Hon kunde ha gjort skillnad, berättade Joe för News of the world.

Joe Jackson ångrar även att han själv inte hjälpte Michael mer än vad han gjorde

— Jag fällde inte en enda tår. Jag var bara arg över att min son var borta. De sista månaderna som Michael levde sa jag till Katherine flera gånger att jag inte lyckades nå fram till honom och att hon behövde hjälpa sin son. Jag bad henne flera gånger att åka dit och hjälpa honom men hon insisterade på att han behövde tid för sig själv.

— Ett barn lyssnar mer på sin mamma än på sin pappa, och Michael var mammas pojke. Han lyssnade verkligen på henne. Vi har fortfarande inte pratat om det som hände med varandra för hon vill inte höra vad jag har att säga, förklarar Joe.

Källa - Starlounge.


Kommentarer


Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Skriv en kommentar:

Trackback

Blogg listad på Bloggtoppen.se BlogRankers.comBlogglista.se
RSS 2.0